Piraat

Kleur

Amber

Alcoholgehalte

10.50%

Brouwerij

Waardering

Your rating: None
8.2973
Average: 8.3 (37 votes)

Beschrijving

Een krachtig bier als de Piraat wordt sedert duizend jaar gebrouwen om mee te nemen op zee. Vooral de Vikings waren vertrouwd met dit soort potente bieren. De Piraat heeft een krachtige voedingswaarde, is voor jaren houdbaar en verstevigt het lichaam en het moreel van piraten en andere zeelui. Het is een gezonde energie-booster.
Een Piraat past uitstekend bij zowel vleesgerechten als visschotels, of wordt gewoon lekker ontspannen gedronken, alleen of samen met vrienden. De Piraat wordt ook gewaardeerd als een heerlijk bier om een lekkere maaltijd mee af te ronden. Sigaren-rokers beweren dat er geen beter bier is om van te genieten samen met een goede sigaar.

Suggesties

Reacties

Door anoniem op

Vandaag voor het eerst geproefd en het is echt de moeite waard vind ik!

Door anoniem op

Piraat is een heerlijk biertje uit de keuken van brouwerij Van Steenberge. Heerlijk om met vrienden te nuttigen en lekker zwaar.

Door anoniem op

Echt een heel lekker biertje proef er graag meer. Groetjes uit Holland

Door anoniem op

Wie heeft er ervaring over het combineren van Piraat met gerechten ?
Dank bij voorbaat.

Door anoniem op

ik ben nog al een pervent bier drinker toch zeker als het gaat over iets zwaardere bieren . voor mij is piraat één van de kruidigste bieren in zijn soort .past schiterend bij een stevig vlees gerecht een lekker stoofpotje van lams. hmmmm. smakelijk

Door Sebastian Lachmann op

Nooit verwachte smaak en een heerlijke hoeveelheid alcohol. Ik had het gekocht bij de lidl en dacht eens proeven ziet er toch leuke uit. Maar nu drink ik het al jaren en vindt het een heerlijk genot, een goede afwisseling voor een duvel maar vindt het eigenlijk beter :)

Reacties

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.