Sint-Sixtusabdij van Westvleteren

Website

Adres

Donkerstraat 12
8640  Westvleteren

Waardering

Gemiddelde waardering: 7.5 (2 stemmen)

Suggesties

Reacties

Door anoniem op

Ik vraag me af of Belgacom geen telefooncentrale kan sponsoren aan de Paters van Westvleteren, ze hebben het echt nodig! :-)

Door anoniem op

pffff ik heb al ik weet niet hoe vaak gebeld daar is geen doorkomen aan ...
en echt dagen aan een stuk op de tijden die op de site staan .

Door IKK ZELF op

geduld is een mooie deugd. ben dit jaar twee maal binnen geraakt. blijven proberen hoor dan lukt het vast wel eens!! ;-)

Door anoniem op

Zo jammer maar weeral ben ik er niet bij,denk dat ik al 500 keer geprobeerd heb!

Door anoniem op

Zo jammer maar weeral ben ik er niet bij,denk dat ik al 500 keer geprobeerd heb!

Door anoniem op

Blijven proberen! Ik heb ook letterlijk 100-en keren geprobeerd, en een andere keer was ik na 5 keer al eens binnen. 't is een loterij!

Door marc op

gansterpraktijken vierhonderd keer gebeld drink wel de konink moet je niet bellen grtj

Door ingrid berckmoes op

Het is hopeloos , probeer van deze morgen 8 u en respecteer de openingstijden , ik geraak niet binnen ..... Paters , ik zou graag mijn twee bakken inleveren en nieuwe ophalen . Help me .
Met veel liefde voor de abdij en de paters .

Door dD op

wat een gefoefel om aan een bakje te geraken, voortaan zal het een rochefort of een St. Bernardus zijn

Door Crommelynck roger op

Al 100 maal gebeld altijd tu tu tu tu tu tu tutu tu

Door Crommelynck roger op

Al 100 maal gebeld altijd tu tu tu tu tu tu tutu tu

Door Rozette op

hallo, voor de 6 de week aan een stuk bellen van de 1ste minuut tot de laatste seconde niet binnen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu duvel i.p.v
Paters

Door Gietsen op

Al een 10tal keer om Westvleteren gereden,na binnen geraakt te zijn natuurlijk! Telkens na een 10tal minuten was ik binnen.Kwestie van geluk en geduld te hebben.Volgende week om de 8 rijden.Santé!!!

Door R De Man op

Deze voormiddag gebeld met gsm en binnen maar nu komt het ! nr plaat gegeven maar ik stond daar al gelinkt met 3 tel nrs waarvan er een niet meer bestaat dus nog 2 nrs die operationeel zijn en kan dus met mijn gsm geen bestelling meer doen . Wat als die volgende 2 nrs niet meer bestaan dan mag ik op mijn kin kloppen want dan geraak ik niet binnen met een ander nr !!!! Wat indien ik een andere wagen koop en mijn nr plaat moet vernieuwd worden dan is die nieuwe nr plaat ook niet gelinkt aan die tel nrs

Door Gietsen op

Ik denk dat Mr. De Man zich geen zorgen hoeft te maken.Ik ga geregeld naar Westvleteren en daar werd me de garantie gegeven dat;indien je door omstandigheden;niet je eigen auto kan gebruiken je enkel een inschrijvingsbewijs moet voorleggen want je nr.plaat staat geregistreerd.Ik verwacht ook geen enkel probleem dat wanneer je binnen geraakt bent en men vraagt uw nr.plaat en je vermeld dat je een ander auto hebt gekocht dit geen enkel probleem zal zijn.Tenslotte is het je telefoons. die telt.

Door R De Man op

Je mag dus met 3 telefoon nr bellen en door omstandigheden zijn die nrs niet meer in gebruik je belt dus met nieuwe nrs maar die zijn niet gelinkt aan uw nr plaat je zal dus geen bier kunnen reserveren weet hier iemand een oplossing voor ?

Door Tim1978 op

Ik ga om de 4 maanden naar Westvleteren. Steeds na een half uurtje bellen ben ik binnen. Toevalstreffer?

Door jac Metsemakers op

Ook ik heb, toen ik eindelijk wist wat al die tabellen precies voorstelden, een half uur moeten bellen voor ik er dfoor was. Ik ben echter zeer vriendelijk te woord gestaan en kon ook met de tijd schuiven omdat ik van heel ver kwam en file's rond Eindhoven en Turnhout te verwachten had. Heb echter geen problemen gehad op de heenweg zodat ik ruim 2 uur te vroeg was. Na een half uur mocht ik van degene die de bakken uitreikte, in e rij aansluiten, ruim een uur voor ik aan de beurt zou zijn. Zodoende was ik toch nog rond etenstijd thuis. Mijn dank dus aan diegene die mij op 16 maart geholpen heeft.

Door D Haddlesey op

I have been trying for over 18months to order beer by telephone but as yet not had any luck. I always visit DE VREEDE but the last 11 times i have been they did not have any beer for sale. It is very sad that we make the effort to visit to buy the best beer in the world (in my opinion) only to be told time and again NO BEER FOR SALE. 27 years visiting Belgium and this is my only disapoinment.

Door P.Slabber op

BESTEL SITE STAAT OP MEI 2014 HOE BESTEL IK. KUNT U MIJ DIT BERICHTEN. BVD P.SLABBER

Door P.Slabber op

BESTEL SITE STAAT OP MEI 2014 HOE BESTEL IK. KUNT U MIJ DIT BERICHTEN. BVD P.SLABBER

Door Carlos Lagae op

Geen enkele mogelijkheid om telefonisch binnen te geraken teneinde een bestelling te doen. In café "De fiere Margriet" te Leuven kan ik zoveel als ik wil Westvleteren 8 en 12° drinken als ik wil. Hoe geraken zij er aan ????

Reacties

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.